Om Intersport Valby

Intersport Valby er en del af Dreyer Sport ApS der på nuværende tidspunkt driver en fysisk sportsbutik – Intersport Valby og webshoppen Meresport.dk. Bag Dreyer Sport står den erfarne sportshandler Henrik Dreyer der har været en del af sportsbranchen i mere end 40 år. Visionen for Henrik Dreyers sportsbutikker er at levere gammeldags faglighed og god kundeservice. Som Hr. Dreyer selv udtaler, så er vi fagnørder. Vi brænder for at vide alt om produkterne og kunne guide og servicere vores kunder bedst muligt.

Historien om Henrik Dreyer

1972

I lære hos Stadion Sport

Det hele startede 1. november 1972 hvor Henrik Dreyer kom i lære i Stadion Sport på Østerbro i København. Det var der han fik smag for sportens verden, når han dystede med sine kollegaer om hvem der hurtigst og bedst kunne opstrenge en badmintonketcher, hvem der kunne sælge flest Hummel trøjer eller hvem der hurtigst nåede ud til KB på Frederiksberg for at aflevere månedens ration af Select bolde. Det var her Henrik Dreyer startede sin karriere som Sportshandler.

1987

Sportshandler på egne ben

I september 1987 købte Henrik Dreyer sin første sportsbutik, Solrød Sport i Solrød Centret syd for København, efter at have været butikschef i BK Sport i Hvidovre. I baggagen havde han masser af faglighed med sig, og hurtigt fik Henrik Dreyer opbygget en kundeskare af sportsglade folk fra både Solrød Strand, men også byerne omkring. Han specialiserede sig særligt i ketchere og løbeudstyr.

(Solrød Sport blev solgt til nye ejere i 1999.)

1989

Henriks hjertebarn

I 1989 udvidede han med endnu en butik, Center Sport i Hundige Storcenter (det nuværende Waves Shopping). Butikken i Hundige Centeret blev Henriks hjertebarn. I løbet af de næste 20 år ombyggede han og udvidede butikken af flere omgange, og blev blandt andet kendt for at have ’Skikælderen’ hvor kunderne var både fra nærområdet og resten af landet. Henrik Dreyer blev flere gange interviewet til skiprogrammer, hvor han delte ud af sine erfaringer og ekspertise i salg af skiudstyr.

2007

Overtager Teilmann Sport i Nykøbing Falster

I august 2007 overtog Henrik Dreyer endnu en sportsbutik, Teilmann Sport i Nykøbing Falster, efter at have været tilknyttet butikken som konsulent siden 2006. På Falster har han tilført sin store faglighed og erfaring til personalet, og driver butikken ud fra en vision om de bedste varer til de bedste priser.

2009

Endnu en butik ser dagens lys

I august 2009 åbnede Henrik Dreyer sin tredje butik på dette tidspunkt, Sporthouse i Valby – nu kendt som Intersport Valby. Butikken blev åbnet i historiske lokaler på Toftegårds Allé der på det tidspunkt havde huset sportsbutik i mere end 20 år, og detailhandel endnu længere.

I oktober 2009 blev en svær beslutning truffet, og Henrik valgte at lukke sit flagskib i Hundige Centret (det nuværende Waves Shopping) ned efter 20 års tilstedeværelse i ’’Arkaden’’. I december 2009 havde butikken sidste åbningsdag, og mange kunder var kede af at skulle sige farvel til Henrik Dreyer og hans personale.

2011

Ny outletbutik åbnes i Maribo

Fra august 2011 til juli 2015 havde Henrik Dreyer også en butik i Lollandscentret i Maribo, først som Outlet og efterfølgende som en filial af Teilmann Sport.

2016

Dreyer Sport går online

Henrik Dreyer følger med den store udvikling som er sket de senere år og udvider nu sportsdynastiet med webshoppen meresport.dk, og er nu indehaver af to fysiske butikker og en webshop.

Efter lukningen af outletten i Maribo vælger Henrik Dreyer i april 2016 at åbne en ny få butikker fra Teilmann Sport i Nykøbing Falster. Sport Lagersalg bliver hans nye outletbutik på 400 m2.

Den 1. oktober 2016 sælger Henrik Dreyer butikkerne i Nykøbing Falster.